Co. van de de Machinesvervaardiging van Heifeihuanrui, Ltd

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Heifei Huanrui Machinery Manufacture Co., Ltd

Van goede kwaliteit Adverterende Gravuremachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Adverterende Gravuremachine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Heifei Huanrui Machinery Manufacture Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Heifei Huanrui Machinery Manufacture Co., Ltd Heifei Huanrui Machinery Manufacture Co., Ltd Heifei Huanrui Machinery Manufacture Co., Ltd Heifei Huanrui Machinery Manufacture Co., Ltd Heifei Huanrui Machinery Manufacture Co., Ltd Heifei Huanrui Machinery Manufacture Co., Ltd Heifei Huanrui Machinery Manufacture Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : Huanrui
Aantal werknemers : 50~100
Jaarlijkse omzet : 3000000-400000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : < 10%

Co. van de de Machinesvervaardiging van Hefeihuanrui, Ltd, in de industriezone van Jingkai van Heifei wordt gevestigd, is een onderneming die in R&D en productie van allerlei mechanisme en het industriële steunen en een grote productiebasis van verwerking en het veroorzaken van staal spinous document rolreeks specialing, kartelend schachtreeks, scherpe plotterreeks en CNC de reeks die van de gravuremachine. Met het eerste materiaal van de klassenhardware van numerieke controlemachine en professionele high-end talenten, vestigen wij het meest perfect na de verkoopdienst systeem onder het talent van „Oprechte Samenwerking, Samenwerkingsontwikkeling“, de ziel van „Superieure Kwaliteit, Opmerkelijke Bijdrage“ en de verantwoordelijkheidshouding eerst van „Kwaliteit, streven Voortreffelijkheid na en verlenen de Producten Van uitstekende kwaliteit en de Bevredigende Diensten aan de Klanten“. door het combineren met het ononderbroken onderzoek en de test, verbeteren wij futher de productkwaliteit en de producten worden uitgevoerd naar meer dan 30 landen en winst talrijke reputaties van cliënten.

Het staal wordt spinous document van „Huanrui“ rol, de kartelende schacht van „Huanrui“ en HH-reeks snijdende machine hoogst geprijst en door de cliënten voor hun hoogte - kwaliteit, de meest ecnomical prijs en de meest perfecte naverkoopdienst gesteund. Wij zullen meer cliënten blijven oprecht welkom heten met ons krachtens de houding van oprechte samenwerking samenwerken om welvaart van de markt en de ontwikkeling van markteconomie te bevorderen.

Contactgegevens
Heifei Huanrui Machinery Manufacture Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Summer Ruan

Tel.: 86-551-63711338

Fax: 86-551-63711339

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)